Inte mycket

Ikväll är jag bara så jävla trött!


Titta vad jag hittadeEn av många nätter på Svartklubben. Från 11/11.

Mulle Mo is on her way!skaka


Get your ass over here NOW, so we can shake it!


Massage är skönt

massageMen fan inte när man måste göra 8 st på en dag. Plus en wrap. Alltså 9 behandlingar på en dag. Det är rekord. Inte ens under Grand Opening i Bodrum gjorde jag så många! Tänk, jag överlevde....

Kvällen hade trevliga saker att erbjuda. Hade bestämt med James att jag skulle ta honom till Annes och min favorit restaurang. När vi kom dit vid 21.45 var det en timmes kö för att få ett bord. Så undertiden vi väntade gick vi till en av Barcelonas studentbarer, med den godaste sangrian. Fick ett stort glas, och den tog ganska rejält. Whoops. Så går det när man inte ätit på flera timmar. Vi återvände så småningom till restaurangen och åt god mat och den bästa efterrätten någonsin :) Tim Baon. Den är underbar.

Ett bra slut på en hektiskt lördag.

Garlic bread

garlic bread
Min version av garlic breadMulle Mo, nu har även jag en story om "garlic bread".
Min lediga dag spenderade jag med James, en av chefterapeuterna. Senare under dagen skulle vi äta, och beställer in gralic bread till förrätt. Det vi fick in var två rostade mackor med vitlöksklyftor sidan om... Är det den spanska versionen, eller hade de bara väldigt roligt åt oss? :p

Ricky - Solo chicos


ricky


Ricky Martin in da house!
I natt har han massage mellan 00.00 - 02.00. 
Tyvärr fick ingen tjej komma till.... only boys.
Timi... jag vet vilket rum han bor i :p

Det slöts en pakt

Ja, det slöts ännu en pakt.

Inget sex på två månader. Dock bröts den väldigt snabbt av Linda.
Linda, det är inte lönt att komma med sådana förslag om du är den första som tänker bryta. Du vet, det är ju jag som brukar bryta först ;) Inget roligt nu ju!

Men om jag håller det i två månader är jag faktiskt värd något. Just det!

Godis, Coca Cola och ...!


Mitt hjärta är ditt hjärta

hjärta


Nu sitter jag här med min laptop i knät och skriver. Är ledsen, min kära mamma flög hem till Sverige ikväll. Jag saknar henne så! Vem ska jag nu ha sällskap med när jag går runt i Barcelona? Vem ska jag nu snacka skit med på kvällarna? Vem ska jag nu dela allt med? 

Du är världens bästa mamma :) Love you!

Röda pumps

inneskor


Nyinköpta.
Passar bra till min X-mas bunny outfit... ;)

Stjärnhimmel över SSK

stjärnhimmel

Jag saknar att ligga i din säng och titta på stjärnorna....


Nära att ge upp....

Idag var det dags att leta rum. Första anhalten var ett rum i en lägenhet där det bodde tre svenskor och en amerikansk kille. Lägenheten låg nära Metro Barceloneta, med gångavstånd till mitt jobb. Tänkte att det kanske skulle vara ett okej rum, men icke! Visst var det ljusare o lite fräschare men lägenheten var liten och inte särskilt tilltalande.  Letandet fortsatte. Jag hade en massa nummer nedskrivna till personer som hyrde ut rum, så jag ringde alla, en efter en. Tyvärr hade alla samma svar att ge mig; redan uthyrt. Mitt enda hopp just då stod till en tjej som jag skrivit till natten innanhamn. Hon hade inte haft något nummer ute på nätet som jag kunde ringa till så jag hade mailat hennne. Jag ville få tag i henne så snabbt som möjligt för att kunna få det rummet i hennes lägenhet (som verkade fin). Snabbt upp mot La Rambla de los flores för att leta efter ett InternetCafe. Det tog ju sin tid, och när jag väl kom online hade hon ännu inte svarat. När jag kom hem senare på kvällen ville inte internet fungera, typiskt! Nu var det bara motgångar, jag var så nära att ge upp. Men! Efter ett tag gick nätet igång och jag hade fått ett mail av henne. Hon ville träffa mig kl 21. Så jag stack dit, och nu är rummet mitt! En bra dag trotts allt!

Nu ska jag göra mitt rum rikgit fint och mysigt. Har två sängar, så ni är välkommna :)


Bo i slummen


rum

Första kvällen. Min mor ligger i sängen.


Vi anlände kl 20.00 och fick en chock när vi fick se rummet. Fulare rum har jag aldrig sett!
Inte ens när jag bodde som sämst i Turkiet hade jag det såhär... Det säger väl en del. Jag måste flytta så snabbt som möjligt! Resten av lägenheten är också skit. Fattar inte hur människorna kan leva här, jag hade ialla fall inte stått ut. Tänker inte ens packa upp. Getto-rum!

Coca Cola is always the same


cola2

Vem tänker jag på när jag ser Coca Cola?Balla brudar

Blondiner har roligare ;)

Lena, är du fortfarande kvar i Turkiet? Det är dags att dra vidare!
Sug pung!


Gullet

Jag önskar vi hade haft lite soft morgonsex.

Ännu en gång lämnar jag Lund

 Vi den här tiden på måndag är jag i Barcelona.

Allt var fixat (nästan) framtills igår, då jag får beskedet att jag inte kan hyra mitt rum i mer än en månad.
Så klart ska något fucka sig, så är det alltid. Aldrig kan det vara lätt. Orolig som jag är, så ville jag ställa in alltihop, stanna i Lund. Börja mitt liv här istället. Men min alltid förnuftiga mor försökte lugna mig och resonera med mig. Så nu är planerna åter att åka ner och jobba i Barcelona. Försöker förbereda mig mentalt att jag snart åker, en omöjlig uppgift!

Varför måste jag vara så ängslig av mig? Det förstör för mig. Jag hatar det!

Viva Barcelona.... kanske.