The End

lunar

75 månader online

Sexuell avhållsamhet


Den som hänger med vet att Linda kom med förslaget om
celibat för några månader sedan. För att vara exakt, den 20e november 2006. Kära Linda höll inte detta särskilt länge. Jag däremot går ur det som vinnare :p eftersom jag inte haft nått action sedan den 10e november.

Linda, bäst du förbereder dig....


Kära mor

... nu väntar jag på att klockan ska bli 09.30 så jag kan ringa och sjukanmäla mig. Själv har jag varit vaken sedan 07.00. Har hunnit känna efter, och jag är inte riktigt fit for fight.

Under den 1½ timme jag nu varit uppe har jag hunnit med en del, bla diska. Fönstret är vidöppet i köket och luften är ganska så behaglig och jag hör hur några fåglar kvittrar. Jag känner en svag doft av cigarettrök när jag står där, och blir genast påmind av min mor. Det är så när jag inte känt cigarettrök på ett tag, då är det min mor jag tänker på... Kan se henne framför mig i vårt vardagsrum, ståendes med en cigarett i ena handen och med dörren halvt på glänt och försöka blåsa cigarettröken utåt. I och med att jag nu får flashbacks när jag känner cigarettrök kan vi ju konstatera att det här med att röka genom en halvöppen dörr inte fungerar.

Tänk på den du!Brown eyed girl

ssk

Idag flyttade min Mulle till Sparta

Una mierda

Och idag förstod jag varför jag lämnar detta stället.
Lönen, om vi nu ska kalla den för det...
Una mierda!

Lillebror Henke

Henke / * säger:
inte träffat dig alls mkt, men jävligt bra musiksmak, ( fast det borde vara jag som vore DJ ), men men jag som skickar låtarna .... Du verkar vara underbart snäll person, omtänksam, och tålig som kan sitta o lyssna på allt möjligt skit som min syster snackar om , borde prata med mig istället.. ( bara komma fram o snacka), lite blyg kommer jag allt va, men det släpper väll.. efter nårra drinkar.. /.../

En runda på stan

fre2

Med Joanne på CDLC

Sex på jobbet

Jag, Karina från Uruguay och Wiwat från Thailand satt i köket häromdagen.
De hade en diskussion på spanska så jag lyssnade inte så noga. Men sen lägger jag märke till ord som "sexo", då blir det ju genast mer intressant :p Så jag frågar va de talar om.

Tydligen har inte asiater mycket sex, men det har däremot sydamerikaner. Wiwat berättade att han hade tre olika jobb att gå till varje dag, han menade att han inte hade mycket tid över till sexuella aktiviteter. Karina berättade att när hon bodde i Uruguay hade hon mycket sex, mer än vad hon har här i Spanien. Det lätt på henne som hon knappt har något sex alls... kanske för att hon både har man och barn nu? Efter deras uttalande vändes deras blickar mot mig... och de frågade mig om jag hade sex.
VIlken fråga!

Vad svaret blev är en annan historia...

Snön faller och vi med den

"Snön faller och vi med den, långt långt in i sommaren.
Snön faller och vi med den, det blir mycket bättre sen.

Iväg med bilen genom flingorna, ingenvart, ingenvart.
Bara bort.

Snön faller och vi med den, snön faller nog länge än.
Har jag på känn."

Ulf Lundell

What's cooler?

Det är kallt!
Var tog våren och värmen vägen?
Försöker föreställa mig hur kallt det är där hemma...
Iiiiiskallt!

But... what's cooler than being cool? 
Ice-cold!

"Vi kastar faktiskt sten."

http://www.youtube.com/watch?v=OWVSOvqlB_Q

Micki Sodashi

Ibland träffar man människor som inger en hopp.
Hade en riktigt trevlig kväll med den nya Six Sensestränaren för Europa, Michaella, aka Micki Sodashi.
Nu börjar bitarna falla på plats...

Men kom igen

när ska folk börja dricksa?
Med hela min själ och massa kärlek utför jag varje behandling.
Vad får jag för det?
Nada!

Underbart!

Idag förstod jag varför jag är här, vädret!
Barcelona hade idag 22 grader och sol.
Gick med mina sommarskor, jeans och kortärmad skjorta utan att frysa!
Så underbart!

Vid dagens slut

Idag var en ny dag.

Har mått dåligt, så dagen blev inte så lysande som jag hoppats att den skulle bli. MEN, imorgon är en ny dag! Igen. Om jag mår bra imorgon och det är sol ska jag ner till hamnen och sola lite, blir kanske lite shopping också. Är på shoppinghumör, men måste spara mina pengar: :/

I förmiddags började jag läsa "Vid flodern Piedra satte jag mig ned och grät" av Paulo Coelho. Så bra den är, har redan läst halva boken och kommer läsa resten nu ikväll. Rekommenderas! Började läsa "Alkemisten" av samma författare innan jag åkte iväg men hann tyvärr aldrig läsa ut den. Det får jag ta tag i när jag kommer hem, för den är också väldigt bra.


Palau de la musica

Palau de la musica

Egentligen fick man inte fotografera...

Trött

ska sova nu.
Ny dag i morgon!


The real Waritch

Borde kanske inte göra reklam för min brors blogg.... men ibland finner man något kul att läsa :p

Kolla in
http://waritch.blogg.se

Niri och Timi borde ta en extra titt på inlägg "!!!Jag flydde för mitt liv!!!!"


The day I quit

äntligen!
Nu är det framfört.
Mr Emlyn Brown körde med sitt vanliga skitsnack.
Så går det när man inte svarar på mina e-mail!

Dr David

Fick hör för inte så längesedan att jag skulle få diabetes om jag drack ett stort glas Sprite som jag beställt in.

Detta yttrades av en blivande läkare som var i Barcelona för att röka på.


Back to basic Part 2

Idag hade jag inget vatten överhuvudtaget.
Vad mer kan jag önska?
Bring it on!

Är våren på väg?

10/01

natt

Idag var det 17 grader och sol :)

Back to basic

Har glömt berätta om att jag var utan varmt vatten i nästan 5 dagar och ingen möjlighet till att tillaga någon varm mat. Tur elektirciteten funkade, så det gick att värma vatten i micron och vattenkokaren :p
Där satt jag i badkaret med en stor balja vatten och en liten bunke och tvättade håret. Sånt är livet när det är gas-läckage i huset. Började trivas med gaslukten....

Jävla lyckat!

Sensory Sound Ritual


Nu räcker det med "mongoliska" ljud, kristallhealing och aromaterapi.
Sensory Sound Ritual, my ass!


Besök i Barca

Imorgon kommer Anne med hennes vännina.
En trevlig vecka väntas! :)Lilla starka jag

har fått stå på mig denna veckan, både i jobbet och privat.

Och beslut har tagits.

Tanke, beslut... och handling!

A reminder

Mr. Big: What would you come back as?
Carrie: Someone who knows better.
Mr. Big: You smell nice.
Carrie: I'm not sleeping with you tonight.
Mr. Big: I thought we were just having dinner.
Carrie: We are.

Gullet is no longer Gullet

Intresset svalnade plötsligt.
Snabbt och smärtfritt.

Sweet.

Massage massage massage

Idag var det en sådan dag när det bara är massage på schemat, 6,5 timmars massge. None stop.

Glad blir jag när jag får kommentarer som "riktigt proffesionellt", och när kliententer återkommer till mig för att den tyckte massagen var så bra sist. Eller som när klienter som får massage varje vecka, ger mig kommplimanger som att jag "verkligen har känsla", och när klienten går förbi min chef och säger "hon är fantastisk".

Jag minns den dagen, när jag jobbat hela dagen från 10.00 på morgonen utan någon chans till att äta, och har en Jet Lag massage som sista behandling klockan 19.00. Jet Lag massage är en 80 min deep tissue massage, så det är ansträngande att utöfra. Ialla fall så var denna sista klient en lång, ståtlig man, som talade om för mig att han varje vecka fick deep tissue massage. Fan, tänkte jag! Han undrade hur vår deep tissue massage var och jag förklarade att alla har sin egen variant, och så förklarade jag även hur jag skulle göra min. Han tyckte det lätt bra. Började massera och ganska snabbt slumrade han till och sov under den tiden jag jobbade på baksidan. Sen fick han lov att vända sig om till ryggläge. Under denna sista delen var han vaken. När massagen var avslutad frågade jag honom hur han mådde? Fantastiskt, var hans svar. Gissa om jag var lättad. Gick och hämtade vatten till honom och när jag kom tillbaka berättade han hur bra han tyckte massagen var och han undrade om jag jobbade följande dag så han kunde boka en till med mig. Som tur var jag ledig nästa dag, orka dessa jäkla Jet Lag! Det bästa var att han lovordade mig i receptionen, och receptionisterna tänkte för sig själv "hur klarade hon det?", för de visste ju att jag inte fått äta något på hela dagen. Då var jag inte lite stolt över mig själv!

Sen finns det gånger som den i Turkiet, när jag gjorde sammanlagt 3 timmars behandling på en äldre man. Det var en wrap, hotstone och fotmassage. Han berättade att, han och hans hustru, ägde ett spa. Ja, då tänker man ju att de är vana vid spa och att få behandlingar. Efter dessa 3 timmar var denna man nästan lyrisk. Han berömmde mig och mina händer och sade att han aldrig förr fått så bra  och proffesionell behandling i hela Turkiet. Han sada även att han skulle skriva för mig. Att få höra sådant gör att man kan stå ut lite till...

Ja, det är tröttsamt och slitsamt. Mer tacksamma klienter, tack!